Ställningslarm

Ställningslarm

Vänd dig till oss på Säkerhetsmäklarna när du är ute efter ett ställningslarm till din byggarbetsplats. Vi är ett företag med många års erfarenhet av säkerhetsbranschen och vi arbetar med uthyrning och installation av larm, främst till företag inom bygg, fastighet och industri.

Där är behovet av larm oftast tillfälligt. Vi arbetar alltid snabbt och seriöst, och kan oftast ha larmet i drift redan samma dag som beställningen. Detta tack vare att vi till stor del arbetar med trådlösa detektorer.

När ni anlitar oss för ett ställningslarm ordnar vi allting åt er, med installation, montering och uppkoppling till larmcentral. Därefter monterar vi ner larmet igen när det inte längre behövs.

Om något skulle hända meddelas larmcentralen omedelbart som kan vidta åtgärder genom att skicka en väktare till platsen. Våra ställningslarm är mycket flexibla – vi anpassar alltid våra larmlösningar efter de behov och förutsättningar som finns, och larmen kan ändras i takt med byggnationens gång.

Anlita oss för ett ställningslarm

Om du är intresserad av ett ställningslarm från oss på Säkerhetsmäklarna är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Slå oss en signal så kan vi boka in en tid för installation.

Copyright 2024 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap