Uppdragsexempel

Under de sista åren har vi gjort många jobb vi är stolta över. Här är fyra exempel:

Bygglarm kvarter

Våra flexibla larmsystem klarar att larma ombyggnad av hela kvarter. Förutom olika detektorer för inbrottslarm finns detektorer för brandindikering/utrymmningslarm samt olika typer av driftlarm t.ex. nivåvakter.

Då kablage alltid är i vägen vid t.ex. ombyggnationer använder vi i stort sett alltid trådlösa detektorer vid våra installationer.

Larmet ansluts till någon av de stora larmcentralerna där övervakning och utryckningsberedskap finns dygnet runt.

Stormarknad i Örebro

Vi blir uppringda vid lunchtid och får en förfrågan om vi kan montera ett larm i en stormarknad, vars ordinarie larm slutat fungera.

Trots att stormarknaden låg i Örebro, 20 mil från Stockholm, så hade vi vid stormarknadens stängning samma dag hunnit montera ett skalskydd bestående av 27 st IR-detektorer samt monterat 15 st överfallslarm i kassorna.

Larmanläggningen var testat mot larmcentralen och personalen informerad om hur det fungerade. Kunden var mycket nöjd.

Containerlarm

I samband med nyårshelgen säljs ca 97% av alla fyrverkerier i sverige. Lagringen av alla dessa fyrverkeripjäser sker p g a höga skyddskrav i containers utomhus.

Stölder ur dessa containers har varit ett stort problem, men sedan många år tillbaka larmar vi dessa för våra handelskunder över hela Sverige. Som mest har vi haft över 70 st containers larmade samtidigt, detta från Ystad till Haparanda.

Ställningslarm

I och med högre krav från hyresgäster och fastighetsägare om att skydda mot intrång via ställningar, har vi fått en kraftig ökning av uppdragen och arbetar idag med ett flertal ställningsbyggare.

Uppdragen kan vara allt från att skydda en bygghiss till att larma ett helt kvarter.

 

Copyright 2023 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap