Tillfälligt Inbrottslarm

Tillfälligt Inbrottslarm

Du har förmodligen sökt på “tillfälligt inbrottslarm” och då har du hamnat helt rätt – välkommen till oss på Säkerhetsmäklarna. Vi är experter på allt som rör säkerhet och larmsystem och arbetar med installation och uthyrning av inbrottslarm.

Våra kunder finns främst inom bygg, industri och fastighet och många gånger är behovet av ett inbrottslarm just tillfälligt.

Med oss hyr ni larmet för så lång tid ni behöver och vi erbjuder alltid våra kunder en bekväm helhetslösning där vi sköter allt – från installation, montering och uppkoppling mot larmcentral till att sedan montera ner larmet igen när uthyrningsperioden är slut.

Tack vare att vi i huvudsak arbetar med trådlösa installationer kan vi alltid arbeta snabbt och effektivt. Oftast är larmet i drift redan samma dag som beställningen – enklare än så blir det inte.

Vanligt med tillfälligt inbrottslarm

På byggställningar och byggarbetsplatser är det tyvärr vanligt förkommande med stölder och skadegörelse. Det finns mycket på plats som kan locka till inbrott, som till exempel maskiner, verktyg, utrustning och material. Ett inbrott kan alltså bli ganska dyrt sett ur flera perspektiv – hela arbetsprocessen fördröjs, nytt material måste införskaffas och eventuella skador ska repareras. Ett bra inbrottslarm är därför en lönsam investering.

Att endast använda sig av lås och staket räcker inte i syfte att förhindra inbrott och hålla tjuvarna borta. Vi erbjuder, förutom tillfälligt inbrottslarm, också gedigna övervakningssystem och en kombination av ett inbrottslarm och kamerabevakning gör stor skillnad när det kommer till att hålla inbrottstjuvar borta. På så vis kan vi leverera maximal säkerhet till er arbetsplats.

Tillfälligt inbrottslarm

Våra inbrottslarm är dessutom mycket flexibla och vi anpassar givetvis alla larminstallationer utifrån varje arbetsplats. Dessutom kan vi enkelt ändra larmen under byggnationens gång om så behövs.

Hur inbrottslarmet fungerar

Inbrottslarmet är kopplat till larmcentralen, och så fort något inträffar underrättas de på en gång. Då skickas omedelbart en väktare till platsen, som i sin tur ringer polisen, informerar dig om vad som har hänt och åtgärdar de värsta skadorna på fönster och dörrar. Allt sker enligt överenskommelse och de önskemål du har som kund.

Vi har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och genom åren har vi arbetat med många olika kunder som haft behov av tillfälliga inbrottslarm. Om du vill veta mer om vad vi arbetat med tidigare och vad vi kan åstadkomma har vi samlat några referenser här på vår hemsida, som du gärna får ta en titt på.

Kontakta oss för ett tillfälligt inbrottslarm

Om du är intresserad av att skaffa ett tillfälligt inbrottslarm till din arbetsplats är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Säkerhetsmäklarna så hjälper vi dig.

Slå oss en signal som berättar vi mer och kan skicka dig en offert. Välkommen!

Copyright 2023 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap