Larmuthyrning Företag

Larmuthyrning Företag

Säkerhetsmäklarna arbetar med larmuthyrning till företag. Med många års erfarenhet av säkerhetsbranschen är vi experter på gedigna larmlösningar till företag främst inom bygg, industri och fastighet – branscher där behovet av ett larmsystem ofta finns tillfälligtvis.

Vi arbetar alltid snabbt och kan för det mesta ha larmet i drift hos er redan samma dag som beställningen. Detta tack vare att vi i huvudsak arbetar med trådlösa system. Enklare än så blir det inte!

På en byggarbetsplats finns det mycket som kan locka till stöld och inbrott, varför det är viktigt att ha ett bra larm installerat. När ni anlitar oss för larmuthyrning sköter vi allting åt er, med installation, montering och uppkoppling mot larmcentral. Sedan monterar vi ner larmet igen efter uthyrningsperiodens slut.

Larmuthyrning Företag

Anlita oss för larmuthyrning till ert företag

Givetvis anpassar vi alltid alla våra larminstallationer utifrån hur er arbetsplats är utformad och de behov som finns. Utöver larmsystem kan vi även erbjuda kameraövervakning, vilket i kombination med larm ger en mycket bra säkerhetslösning.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av larmuthyrning till ert företag med oss på Säkerhetsmäklarna. Ring oss, så berättar vi mer och kan skicka en offert – välkommen!

Copyright 2023 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap