Larmväska

Larmväska

Välkommen till oss på Säkerhetsmäklarna när du behöver en larmväska. Med många års erfarenhet i säkerhetsbranschen är vi experter på allt som rör säkerhetslösningar och arbetar med uthyrning och installation av olika larm och övervakningssystem.

Med oss kan du hyra en larmväska för en kortare period, där larmväskan kopplas mot en larmcentral som genast vidtar åtgärder om något skulle hända. Vi arbetar alltid snabbt och seriöst, och vi kan oftast ha larmet i drift redan samma dag som du gör din beställning.

Många av våra kunder finns inom bygg, fastighet- och industri – branscher där behovet av ett bra larmsystem finns tillfälligtvis.

När du anlitar oss för en larmväska tar vi hand om allting, från installation, montering och uppkoppling mot larmcentral till nedmontering när larmväskan inte längre behövs.

Kontakta oss för en larmväska

Förutom en larmväska kan vi även erbjuda bra kameraövervakning, och ett bra övervakningssystem i kombination med ett larm ger er maximal säkerhet på arbetsplatsen. Vi anpassar alltid installationen efter varje arbetsplats och de förutsättningar och behov som finns.

Hör gärna av dig till oss per telefon om du är intresserad av en larmväska med oss på Säkerhetsmäklarna så kan vi berätta mer och skicka en offert till dig.

Copyright 2024 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap