Larm Byggarbetsplats

Larm Byggarbetsplats

Välkommen till oss på Säkerhetsmäklarna när du behöver ett larm på din byggarbetsplats. Vi erbjuder gedigna säkerhetssystem till företag inom just bygg, industri och fastighet och kan snabbt installera ett larm på er byggarbetsplats, inklusive byggställningarna.

Våra larmsystem är flexibla och kan ändras i takt med byggnationens gång för att hela tiden leverera maximal säkerhet.

Många av våra kunder har behov av ett larm tillfälligtvis, och vi hyr ut larmet för så lång tid som ni behöver det. När ni anlitar oss sköter vi allting – från installation, montering och uppkoppling mot larmcentral till nedmontering när uthyrningsperioden är avslutad.

Vi arbetar alltid snabbt och seriöst och när ni beställer ett larm av oss kan vi oftast ha larmet i drift redan samma dag, tack vare att vi i huvudsak arbetar med trådlösa detektorer. Enklare än så blir det inte.

Viktigt med larm på byggarbetsplats

Att installera ett larm på sin byggarbetsplats är avgörande för tryggheten för de anställda. Det finns många saker som kan locka till stöld och inbrott på en byggarbetsplats vilket dessutom gör ett inbrott kostsamt sett ur flera perspektiv.

Dels medför det en fördröjd arbetsprocess, men kostnaderna avser också nytt material som måste införskaffas, och skador som behöver repareras. Ett bra larm är alltså en lönsam investering till byggarbetsplatsen.

Larm Byggarbetsplats

Om något skulle hända underrättas larmcentralen på en gång, som kan vidta åtgärder och skicka dit väktare till platsen. Väktarna i sin tur informerar dig om vad som har inträffat, ringer polisen och åtgärdar de värsta skadorna på fönster och dörrar. Allt enligt dina önskemål.

Vi har många års erfarenhet av säkerhetsbranschen och erbjuder även övervakningssystem. Kamerabevakning och larm i kombination är mycket effektivt i syfte att förhindra brott och sabotage, och att enbart förlita sig på staket och lås räcker tyvärr inte.

Självklart anpassar vi alltid alla larminstallationer utifrån varje byggarbetsplats med hänsyn till hur den är utformad, för bästa möjliga säkerhet.

Kontakta oss för ett larm till er byggarbetsplats

Här på vår hemsida har vi samlat några referenser kring arbeten och installationer vi jobbat med tidigare – ta gärna en titt för en bra uppfattning om vad vi kan åstadkomma för er byggarbetsplats.

Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att skaffa ett larm till er byggarbetsplats, så berättar vi mer och hjälper dig.

Ring oss så bokar vi en tid för installation. Välkommen till Säkerhetsmäklarna.

Copyright 2023 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap