Larm Byggställning

Larm Byggställning

Vänd dig till oss på Säkerhetsmäklarna när du behöver ett larm till din byggställning. Vi har flera års erfarenhet i säkerhetsbranschen och arbetar med uthyrning och installation av olika larm där vi kan larma hela byggarbetsplatsen, inklusive byggställning.

Många av våra kunder är verksamma inom bygg och industri där behovet av ett larm ofta är tillfälligt. Vi hyr ut larmet för så lång tid ni behöver och våra flexibla larmsystem kan enkelt ändras i takt med byggnationens gång.

På så vis levereras alltid maximal säkerhet. När ni anlitar oss ordnar vi allting åt er – från installation, montering och uppkoppling mot larmcentral till nedmontering av larmet efter uthyrningsperiodens slut. Vi arbetar alltid snabbt och seriöst, och kan oftast få upp larmet redan samma dag som beställningen.

Flera anledningar till larm på byggställning

Det finns många fördelar med att installera ett larm på byggställningen. Inte minst ökar det tryggheten för personalen på arbetsplatsen, men det fungerar också i förebyggande syfte mot inbrott, skadegörelse och stöld.

På en byggarbetsplats finns det en hel del stöldbegärliga saker såsom material, maskiner, verktyg och utrustning där förlust av detta kan medföra stora kostnader. Dels till följd av stulna saker, men också en arbetsprocess som blir fördröjd.

Larm byggställning

Alla våra larmsystem kan dessutom kompletteras med kamerabevakning, en mycket effektiv kombination som bidrar till att skydda byggarbetsplatsen. Att enbart använda sig av lås och staket räcker tyvärr inte, där fördelen med larm och kameralarm är att det har en avskräckande effekt på inbrottstjuvar redan i ett tidigt skede.

Om något händer meddelas larmcentralen omedelbart, där man vidtar åtgärder enligt överenskommelse. Oftast innebär det att väktare skickas direkt till platsen. De informerar dig, ringer polisen och åtgärdar de värsta skadorna på dörrar och fönster.

Lång erfarenhet av lösningar inom larm

Vi har i många år arbetat med larm för byggställning, och med oss hyr ni för så lång tid ni önskar. Förutom detektorer för inbrottslarm erbjuder vi även brandlarm, något som kan vara bra vid riskabla aktiviteter på bygget.

Om du är intresserad av att veta vad vi arbetat med tidigare har vi samlat ett antal olika referenser här på webben.

Kontakta oss för ett larm till byggställning

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av ett larm till din byggställning, så hjälper vi dig. Du når oss enklast per telefon – ring oss så bokar vi in en tid för installation. Välkommen till Säkerhetsmäklarna.

Copyright 2023 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap