Kameralarm Företag

Kameralarm Företag

Du har förmodligen sökt på “kameralarm företag” och då har du hamnat alldeles rätt – välkommen till oss på Säkerhetsmäklarna. Vi har många års erfarenhet av säkerhetsbranschen och arbetar med att installera övervakning och larmsystem för företag.

Många av våra kunder har behov av kameralarm under en begränsad period, till exempel på byggarbetsplatser, och därför erbjuder vi flexibla hyrlarm.

När ni anlitar oss för ett kameralarm ordnar vi allting åt er – från installation, montering och uppkoppling mot larmcentral till att sedan montera ner larmet igen när det inte längre behövs. Vi arbetar snabbt och kan oftast få upp ert larmsystem redan samma dag som beställningen – detta tack vare att vi i huvudsak arbetar med trådlösa detektorer.

Fördelen med kameralarm

Det finns många fördelar med att utrusta arbetsplatsen med ett kameralarm. Oftast finns det mycket som kan locka till stöld på byggarbetsplatser, såsom maskiner, verktyg, material och utrustning. Ett inbrott blir därför kostsamt ur flera perspektiv – arbetsprocessen fördröjs, skador måste kanske repareras och material måste återinskaffas.

Därför är det lönsamt att investera i ett bra kameralarm, och alla våra larmsystem kan anpassas och ändras i takt med arbetets gång på byggarbetsplatsen. På så vis levereras hela tiden maximal säkerhet och vi kan larma hela byggarbetsplatsen, inklusive byggställningar vid behov.

Kameralarm Företag

En kombination av kamerabevakning och larm är mycket effektivt i syfte att förhindra brott och skadegörelse – att enbart förlita sig på lås och staket räcker tyvärr inte. Kamerabevakning har en avskräckande effekt på inbrottstjuvar redan i ett tidigt skede, där informationen om att platsen kameraövervakas i sig innebär ett förebyggande skydd.

Om något händer vidtar larmcentralen åtgärder enligt överenskommelse, och i de flesta fall innebär det att en väktare skickas till platsen. Därefter kontaktar de dig och meddelar polisen.

Lång erfarenhet av säkerhetssystem

Vi har i många år levererat gedigna säkerhetssystem med kameralarm till flera kunder inom bygg, industri och fastighet. Här på vår hemsida har vi samlat några referenser som du gärna får ta en titt på om du vill veta mer om vad vi arbetat med tidigare.

Utöver detektorer för inbrottslarm erbjuder vi även brandlarm och olika typer av driftlarm med givare för till exempel strömavbrott och vattennivåer, för att på så vis undvika utkylda byggbodar, sönderfrusna vattenledningar och översvämningar.

Kontakta oss för ett kameralarm till ert företag

Med oss som leverantör av ert kameralarm till ert företag får ni tillgång till larmet för precis så lång tid ni behöver, och vi anpassar givetvis alltid varje säkerhetslösning efter varje individuell arbetsplats.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur vi arbetar eller vad vi kan göra för dig vad gäller säkerheten på företaget. Välkommen att ringa oss, så berättar vi mer.

Copyright 2024 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap