Inbrottslarm byggarbetsplats

Inbrottslarm byggarbetsplats

Du har antagligen sökt på “inbrottslarm byggarbetsplats” och då har du kommit helt rätt – Välkommen till Säkerhetsmäklarna. Vi arbetar med att hyra ut och installera inbrottslarm på byggarbetsplatser där såväl byggställning som byggarbetsplats utrustas med gedigna och pålitliga larm.

Alla våra larm är mycket flexibla och kan enkelt ändras i takt med byggarbetet för att hela tiden leverera maximal säkerhet.

Detta i kombination med en hög driftsäkerhet hålls kostnaderna nere, vilket gör alarmet till en bra investering även ur ett ekonomiskt perspektiv.

Lönsamt med inbrottslarm på byggarbetsplatsen

Inbrott är vanligt förekommande på just byggarbetsplatser eftersom det finns mycket som kan locka till stöld, såsom maskiner, verktyg och utrustning. Därför är det lönsamt att investera i ett bra inbrottslarm på er byggarbetsplats eftersom förlusten av material, reparation av skador och en fördröjd arbetsprocess kan bli mycket kostsamt.

Att bara förlita sig på staket och lås räcker tyvärr inte för att hålla inbrottstjuvar borta. Vi har många års erfarenhet av säkerhetslösningar och med ett alarm kopplat till en larmcentral kan åtgärder vidtas och väktare skickas till platsen om något skulle inträffa. Vi är även duktiga på övervakningssystem, en effektiv åtgärd i syfte att förhindra inbrott.

Inbrottslarm byggarbetsplats

När du anlitar oss för ett inbrottslarm ger vi dig en bekväm helhetslösning där vi ordnar med allt från installation, montering och uppkoppling till larmcentral, för att sedan montera ner larmet när det inte längre behövs. Tack vare att vi arbetar med trådlösa uppkopplingar går monteringen snabbt och ofta kan vi få upp inbrottslarmet redan samma dag som beställningen.

Vi har många års erfarenhet av säkerhetsbranschen och har jobbat med många kunder inom bland annat bygg, industri och fastighet genom åren. Här på vår hemsida har vi samlat några referenser kring arbeten vi jobbat med tidigare – ta gärna en titt för en bra uppfattning om vad vi kan åstadkomma.

Utöver detektorer för inbrottslarm erbjuder vi även brandlarm och olika typer av driftlarm med givare för till exempel strömavbrott och vattennivåer, för att på så vis undvika utkylda byggbodar, sönderfrusna vattenledningar och översvämningar.

Kontakta oss för ett inbrottslarm

Med vårt flexibla upplägg får du tillgång till inbrottslarmet för så lång tid ni behöver, och vi anpassar alltid varje säkerhetslösning efter varje individuell byggarbetsplats. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur vi arbetar eller vad vi kan göra för dig.

Ring oss, så hjälper vi dig med ett inbrottslarm till er byggarbetsplats.

Copyright 2024 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap