Hyrlarm

Hyrlarm

Välkommen till oss på Säkerhetsmäklarna när du behöver ett hyrlarm. Vi arbetar med att installera och hyra ut olika larm för byggföretag där ett larm kan behövas tillfälligtvis under en period.

En byggarbetsplats har mycket som kan locka till stöld och inbrott, såsom maskiner, verktyg och utrustning men även ett brandlarm kan behövas vid riskabla aktiviteter under bygget.

Vi erbjuder alltid en bekväm lösning där vi installerar, monterar och kopplar upp larmet mot larmcentralen, för att sedan nedmontera det igen när larmet inte längre behövs.

Larmen är flexibla och kan enkelt ändras under byggnationens gång för att hela tiden leverera maximal säkerhet.

Hyrlarm snabbt och enkelt

En av fördelarna med att anlita oss för ett hyrlarm är att vi alltid arbetar snabbt. Ofta kan vi få upp larmet samma dag som beställningen, tack vare att vi i huvudsak arbetar med trådlösa detektorer.

Hyrlarm

Vi har många års erfarenhet av säkerhetsbranschen och har arbetat med flera olika företag inom industri, bygg och fastighetsbranschen.

Givetvis kan vi larma hela byggarbetsplatsen och själva byggställningen.

Kontakta oss för ett hyrlarm

Om du är intresserad av ett hyrlarm från oss på Säkerhetsmäklarna är du varmt välkommen att ringa oss, så hjälper vi dig.

Copyright 2024 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap