Bygglarm

Bygglarm

Vi på Säkerhetsmäklarna installerar och hyr ut bygglarm. Vi har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och kan larma hela byggarbetsplatsen och alla byggställningar, och ofta är alarmet i drift samma dag som beställningen.

Med oss får du alltid helhetslösningar – vi arbetar med att installera, montera och koppla upp larmet mot larmcentraler, och tar sedan ner larmet när det inte längre behövs.

Flera fördelar med bygglarm

På en byggarbetsplats finns många saker som kan locka till inbrott, något som tyvärr är vanligt förekommande. Det medför högre kostnader på grund av förlorat material, skador som måste åtgärdas och ett plötsligt avbrott i produktionen.

Bygglarm

Genom att vara utrustade med bygglarm ökar säkerheten på arbetsplatsen, och med oss hyr ni för så lång tid ni behöver. Våra larm är flexibla och kan enkelt ändras under byggnationens gång.

I kombination med en hög driftsäkerhet blir kostnaderna låga, varför ett bygglarm är en lönsam investering.

Kontakta oss för bygglarm

Vi har har arbetat med flera olika kunder inom bygg- och säkerhetsindustrin samt fastighetsbolag genom åren, och vi har samlat några referenser här på webben.

Slå oss gärna en signal om du är intresserad av en säkerhetslösning med bygglarm från oss på Säkerhetsmäklarna, så hjälper vi dig.

Copyright 2023 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap