Alarm på Byggarbetsplats

Alarm på Byggarbetsplats

Du har förmodligen sökt på “alarm byggarbetsplats” och då har du kommit helt rätt. Vi på Säkerhetsmäklarna installerar och hyr ut tillfälliga larm till byggföretag där vi kan larma hela byggarbetsplatsen inklusive alla byggställningar.

Alla våra larm är mycket flexibla och kan enkelt förändras i takt med byggnationens gång. Detta i kombination med en hög driftsäkerhet medför låga kostnader, vilket gör alarmet till en lönsam investering.

Lönsamt med alarm på byggarbetsplats

På en byggarbetsplats finns det flera saker som kan locka till inbrott och stölder, såsom maskiner och verktyg, vilket medför högre kostnader till följd av förlorat material, avbrott i produktionen och skador som måste åtgärdas. Därför är det viktigt att utrusta byggarbetsplatsen med ett säkert och gediget larm, och att endast använda sig av till exempel staket och lås räcker tyvärr inte.

Vi kan installera såväl inbrottslarm som brandlarm, vilket maximerar säkerheten på byggarbetsplatsen. Med oss får du alltid en helhetslösning där vi tar hand om allt från installation, montering och uppkoppling mot larmcentraler till nedmontering av alarmet när det inte längre behövs på byggarbetsplatsen.

Alarm Byggarbetsplats

Fördelen med att anlita oss för ett alarm till er byggarbetsplats är att vi alltid arbetar snabbt och seriöst – i de flesta fall är alarmet i drift samma dag som beställningen. Vi har många års erfarenhet av larminstallationer och har genom åren arbetat med en rad olika kunder inom byggindustrin, fastighetsbolag och säkerhetsbranschen. Vi har samlat några referenser här på vår hemsida, om du vill veta mer om vad vi arbetat med tidigare.

Förutom detektorer för inbrottslarm erbjuder vi även olika typer av driftlarm med givare för till exempel strömavbrott och vattennivåer för att slippa utkylda byggbodar, sönderfrusna vattenledningar och översvämningar.

Alarm och övervakningssystem i kombination

Vi på Säkerhetsmäklarna arbetar både med alarm och övervakningssystem, en oslagbar kombination i syfte att öka säkerheten på din byggarbetsplats.

Vi anpassar givetvis alltid alla lösningar utifrån den specifika byggarbetsplatsen med hänsyn till hur den är utformad för bästa möjliga säkerhet. Med vårt flexibla uthyrningsupplägg får du tillgång till alarmet för så lång tid som du behöver.

Kontakta oss för ett alarm till din byggarbetsplats

Tveka inte att höra av dig till oss på Säkerhetsmäklarna om du behöver ett alarm till din byggarbetsplats. Vi arbetar alltid snabbt och kan få upp larmet även med kort varsel.

Slå oss en signal så berättar vi mer och bokar in en tid för att komma och installera larmet. Välkommen!

Copyright 2023 SäkerhetsMäklarna i Sverige AB | Digital Byrå: Brandson AB | Sitemap